Minibrass

GYBB SM 2014

Våren 2013 startade vi ett projekt för unga brassmusikanter i Göteborg. Projektet riktar sig till barn och ungdomar som spelar brassinstrument. Vi har bildat ett Göteborg Youth Brassband, ett juniorbrass. Är du i åldrarna 9-15 år är du välkommen att vara med. Vi har våra övningar i Betlehemskyrkan i centrala Göteborg. Vi träffas och spelar, övar och har roligt ihop varje måndag kl 18-19. Om du skulle behöva ett instrument finns det några instrument för uthyrning.

Förutom övningar planerar vi mycket annat roligt, bland annat ska vi spela på Göteborgsvarvet. I juni, vecka 26, finns det möjlighet för de som vill att åka på brassläger tillsammans med andra barn och ungdomar från hela landet på Hjortsbergagården.

Bakom projektet står Svenska Missionskyrkans Musikkårer, SMM, www.smm.nu, och Betlehemskyrkans Musikkår. Med i projektet finns duktiga ledare och instrumentpedagoger för att utveckla spel tillsammans och egen spelteknik.

Så du som känner dig intresserad av att vara med eller som har/känner barn och ungdomar i Göteborgstrakten som kanske skulle vilja var med, tveka inte att höra av er till oss.

Hoppas vi ses!

Malin Arup, Klara Lundquist, Lars Petersson och Elias Persson

kontakt: surrisupp@gmail.com

Informationsblad

Bilder

SM 2014, Gudstjänst i Betlehemskyrkan, Övningshelg på Solviken, SM 2013, Göteborgsvarvet 2014, Vårkonsert 2014, Våravslutning 2014

GYBB spelar Mamma Mia på Betlehemskyrkans vårkonsert

Se alla bilder på GYBB som en film

 

KLicka här för att se och höra när GYBB spelar Mamma Mia på Betlehemskyrkans vårkonsert

Se alla GYBB-bilder som en film